Сет фото пропсове "Малката русалка"

Фото пропсове за парти в стил "Малката русалка" - сетът включва 11 броя фото пропсове, които могат да се комбинират по желание от всеки вид.  ..

14.00 лв

Сет фото пропсове "Спайдърмен"

Сет фото пропсове на тема "Спайдърмен" - украсете снимките от Вашето парти с тези весели пропсове. Сетът включва 10 броя пропсове със снимки по желание. Цената е за сет с персонализирани кръ..

14.00 лв

Фото пропс "Дъга"

Един от основните символи на еднорога е дъгата - претворяваме я със свеж и цветен фото пропс.Дъгата не е принтирана - всеки цвят се изрязва отделно, за да се създаде тази интересна апликация. &nb..

1.50 лв

Фото пропс "Еднорог"

Фото пропс - глава на еднорог, декориран с цветя - изберете сами цветовете, които подхождат на вашето парти! Цената е за 1 брой фото пропс. Материал: картон, дърво Размер: 10/10 см ..

1.90 лв

Фото пропс "Еднорог" с име

Оригинален фото пропс на тема "Еднорог", на който е изписано името на рожденика, както и годините, които навършва.  ..

2.50 лв

Фото пропс "Еднорог" с цветя

Еднорогът е изработен от златен брокатен картон и е декорариан с нежни цветя.  ..

2.00 лв

Фото пропс - брокатена корона с перли

Фото пропс - корона, изработена от брокатен картон в златно, сребърно, розово или синьо, декорирана с перли. Короната може да бъде изработена и с изрязани елементи.  Накарайте гостите на ..

2.00 лв

Фото пропс - мустаци

Накарайте гостите Ви да се забавляват, докато се снимат със забавни фото пропсове. Елементът е двоен - с лице и гръб, като по този начин не се вижда мястото на залепване на пръчката.   Ра..

0.80 лв

Фото пропс - очила

Накарайте гостите Ви да се забавляват, докато се снимат със забавни фото пропсове.  Размери: височина на пропса: 20.5 см. размери на очилата: 14 / 5 см.   ..

1.20 лв

Фото пропс - папийонка

Накарайте гостите Ви да се забавляват, докато се снимат със забавни фото пропсове.  Размери: височина на пропса: 20.5 см. размери на папийонката: 8.6/ 5 см. ..

0.90 лв

Фото пропс - парти шапка

Накарайте гостите Ви да се забавляват, докато се снимат със забавни фото пропсове.  Размери: височина на пропса: 35.5 см. размери на парти шапката: 20.5/ 11.5 см. ..

0.60 лв

Фото пропс - пръстен с диамант от брокатен картон

За моминско парти или сватба - украсете Вашите снимки с този елегантен фото пропс във формата на пръстен с диамант. Фото пропсът е изработен от брокатен картон, като можете да изберете между следните ..

2.00 лв

Фото пропс - устни

Накарайте гостите Ви да се забавляват, докато се снимат със забавни фото пропсове.  Размери: височина на пропса: 21.5 см. размери на устните: 6.5/ 5.2 см. ..

0.70 лв

Фото пропс - шапката на Мики Маус

Накарайте гостите Ви да се забавляват, докато се снимат със забавни фото пропсове.  Размери: височина на пропса: 27.7 см. размери на шапката на Мики Маус:13.5 / 11.4 см. ..

1.00 лв

Фото пропс Балерина с име и цифра

Нежен фото пропс с балеринка, която държи цифра с годините на рожденичката и нейното име. Балеринката е декорирана с пола от розов тюл. По желание може да бъде добавено миниатюрно цветенце или перла п..

2.50 лв

Фото пропс Мини Маус - балон

Оригинален фото пропс на тема "Мини Маус" във форма на балон. Украсете празника на Ваето дете с тези нестандартни декорации!Материал:картонРазмери:височина на фигурата на Мини Маус: 8 см. ..

1.20 лв

Фото пропс цифра с балерина

Фото пропс цифра, декорирана с нежна балерина. Цифрата е изработена от обикновен картон, а балерината - от златен, брокатен картон. ..

1.50 лв

Фото пропс - перлено колие от брокатен картон

Фото пропс във формата на перлено колие - обещаваме Ви, че всички ще забележат първо Вас на снимките от Вашето парти! Колието е изработено от брокатен картон, а цветовете, от които можете да избирате,..

1.50 лв

Фото пропс Мини Маус

Стилизиран фото пропс "Мини Маус", изработен от брокатен картон и декориран с панделка. Украсете празника на Вашето дете с тези нестандартни декорации!Материал:картонРазмери:ширина на главата на Мини ..

2.00 лв

Фото пропс палци на балерина

Двупластов фото пропс палци на балерина. Изработени са от обикновен розов картон и златен брокатен картон Възможни са и други цветови комбинации - опишете ги в полето, а ние ще се свържем с вас, за да..

1.90 лв

Сет фото пропсове за моминско парти

Фото пропсове за моминско парти - сетът включва 9 броя фото пропсове - коронки, устни и колие - изработени от блестящ брокатен картон.  ..

12.00 лв

Фото пропс - шише с биберон

Фото пропс във формата на шише с биберон: нежен елемент за декорация на бебешки празник - независимо дали е babyshower, парти за разкриване на пола или за посрещане на най-малкия член на семейството в..

2.50 лв

Фото пропс мини мустаци

Фото пропс във формата на мини мустаци, които могат да бъдат изработени в различни цветове! Цената е за 1 брой фото пропс. Материал: картон, дърво Размер: широчина - 6 см. ..

0.30 лв

Фото пропс - биберон

Фото пропс във формата на биберон: нежен елемент за декорация на бебешки празник - независимо дали е babyshower, парти за разкриване на пола или за посрещане на най-малкия член на семейството вкъщи!&n..

2.50 лв

Фото пропс - парти очила

Фото пропс - парти очила. Цената е за 1 брой фото пропс. Материал: картон, дърво Размер: 14/6 см ..

1.90 лв

Фото пропс - дървено конче

Фото пропс във формата на детска люлка-конче! Пропсът е изработен от брокатен картон, а цветовете, от които можете да избирате, са: злато, сребро, розово, синьо.  ..

1.90 лв

Фото пропс "Еднорог" с изрязани елементи

Фото пропс "Еднорог" с изрязани елементи - изработен е от брокатен картон, прикрепя се към дървена пръчка. Материал: картон Размери: 9/9 см. ..

2.20 лв

Фото пропс - бебешка дрънкалка

Фото пропс във формата на бебешка дрънкалка! Пропсът е изработен от брокатен картон, а цветовете, от които можете да избирате, са: злато, сребро, розово, синьо.  ..

1.90 лв

Фото пропс за бебешко парти

Красив декоративен елемент, изработен от висококачествена гланцирана картонена основа в десен на точки - розов или син.Надписът върху бялата подложка е по желание. Фото пропсът е украсен с елегантна с..

1.90 лв

Сет фото пропсове за бебешко парти

Нежен сет от фото пропсове, които ще украсят снимките от бебешкото парти - baby shower, парти за разкриване на пола или изписване на бебе. Сетът включва 4 фото пропса с различен дизайн. Материал: ..

7.00 лв
Показва 1 до 30 от 30 (1 страници)