Аксесоар за декорация "Еднорог" с цветя

Аксесоар за декорация "Еднорог" с цветя

Еднорогът е изработен от златен брокатен картон и е декорариан с нежни цветя.  ..

3.90

Аксесоар за декорация - шапката на Мики Маус

Накарайте гостите Ви да се забавляват, докато се снимат със забавни фото пропсове.  Размери: височина на пропса: 27.7 см. размери на шапката на Мики Маус:13.5 / 11.4 см. ..

1.00

Аксесоар за снимки "Дъга"

Един от основните символи на еднорога е дъгата - претворяваме я със свеж и цветен фото пропс. Дъгата не е принтирана - всеки цвят се изрязва отделно, за да се създаде тази интересна апликация. &n..

3.00
Аксесоар за снимки "Еднорог"

Аксесоар за снимки "Еднорог"

Фото пропс - глава на еднорог, декориран с цветя - изберете сами цветовете, които подхождат на вашето парти! Цената е за 1 брой фото пропс. Материал: картон, дърво Размер: 10/10 см ..

3.90
Аксесоар за снимки - брокатена корона с перли

Аксесоар за снимки - брокатена корона с перли

Аксесоар за снимки - корона, изработена от брокатен картон в златно, сребърно, розово или синьо, декорирана с перли. Короната може да бъде изработена и с изрязани елементи.  Накарайте гос..

2.00

Аксесоар за снимки - мустаци

Накарайте гостите Ви да се забавляват, докато се снимат със забавни фото пропсове. Елементът е двоен - с лице и гръб, като по този начин не се вижда мястото на залепване на пръчката.   Ра..

0.80

Аксесоар за снимки - очила

Накарайте гостите Ви да се забавляват, докато се снимат със забавни фото пропсове.  Размери: височина на пропса: 20.5 см. размери на очилата: 14 / 5 см.   ..

1.20

Аксесоар за снимки - папийонка

Накарайте гостите Ви да се забавляват, докато се снимат със забавни фото пропсове.  Размери: височина на пропса: 20.5 см. размери на папийонката: 8.6/ 5 см. ..

0.90

Аксесоар за снимки - парти шапка

Накарайте гостите Ви да се забавляват, докато се снимат със забавни фото пропсове.  Размери: височина на пропса: 35.5 см. размери на парти шапката: 20.5/ 11.5 см. ..

0.60
Аксесоар за снимки - пръстен с диамант от брокатен картон

Аксесоар за снимки - пръстен с диамант от брокатен картон

За моминско парти или сватба - украсете Вашите снимки с този елегантен фото пропс във формата на пръстен с диамант. Фото пропсът е изработен от брокатен картон, като можете да изберете между следните ..

2.00

Аксесоар за снимки - устни

Накарайте гостите Ви да се забавляват, докато се снимат със забавни фото пропсове.  Размери: височина на пропса: 21.5 см. размери на устните: 6.5/ 5.2 см. ..

0.70

Сет фото пропсове "Малката русалка"

Фото пропсове за парти в стил "Малката русалка" - сетът включва 11 броя фото пропсове, които могат да се комбинират по желание от всеки вид.  ..

14.00
Сет фото пропсове "Спайдърмен"

Сет фото пропсове "Спайдърмен"

Сет фото пропсове на тема "Спайдърмен" - украсете снимките от Вашето парти с тези весели пропсове. Сетът включва 10 броя пропсове със снимки по желание. Цената е за сет с персонализирани кръ..

14.00

Аксесоар за декорация - цифра с балерина

Трислоен топер във формата на цифра, декорирана с нежна балерина. Силуетът на балерината е изработен от брокатен картон.Материал:картонРазмери:височина: 14 см...

4.90

Аксесоар за декорация Мини Маус

Стилизиран фото пропс "Мини Маус", изработен от брокатен картон и декориран с панделка. Украсете празника на Вашето дете с тези нестандартни декорации!Материал:картонРазмери:ширина на главата на Мини ..

2.00

Аксесоар за снимки - перлено колие от брокатен картон

Фото пропс във формата на перлено колие - обещаваме Ви, че всички ще забележат първо Вас на снимките от Вашето парти! Колието е изработено от брокатен картон, а цветовете, от които можете да избирате,..

1.50
Декорация за бебешко парти - дрънкалка

Декорация за бебешко парти - дрънкалка

Пропс за бебешко парти - дрънкалка: нежен елемент за декорация на бебешки празник - независимо дали е babyshower, парти за разкриване на пола или за посрещане на най-малкия член на семейството вкъщи!&..

4.90

Сет фото пропсове за моминско парти

Фото пропсове за моминско парти - сетът включва 9 броя фото пропсове - коронки, устни и колие - изработени от блестящ брокатен картон.  ..

12.00

Аксесоар за декорация - шише с биберон

Фото пропс във формата на шише с биберон: нежен елемент за декорация на бебешки празник - независимо дали е babyshower, парти за разкриване на пола или за посрещане на най-малкия член на семейството в..

2.50

Аксесоар за снимки - мустаци

Фото пропс във формата на мини мустаци, които могат да бъдат изработени в различни цветове! Цената е за 1 брой фото пропс. Материал: картон, дърво Размер: широчина - 10 см. ..

0.30

Аксесоар за декорация - биберон

Фото пропс във формата на биберон: нежен елемент за декорация на бебешки празник - независимо дали е babyshower, парти за разкриване на пола или за посрещане на най-малкия член на семейството вкъщи!&n..

2.50

Аксесоар за декорация Мини Маус с балон

Оригинален фото пропс на тема "Мини Маус" във форма на балон. Украсете празника на Ваето дете с тези нестандартни декорации!Материал:картонРазмери:височина на фигурата на Мини Маус: 8 см. ..

1.20

Аксесоар за снимки - парти очила

Фото пропс - парти очила. Цената е за 1 брой фото пропс. Материал: картон, дърво Размер: 14/6 см ..

1.90
Аксесоар за декорация - дървено конче

Аксесоар за декорация - дървено конче

Фото пропс във формата на детска люлка-конче! Пропсът е изработен от брокатен картон, а цветовете, от които можете да избирате, са: злато, сребро, розово, синьо.  ..

1.90
Аксесоар за декорация - бебешка дрънкалка

Аксесоар за декорация - бебешка дрънкалка

Фото пропс във формата на бебешка дрънкалка! Пропсът е изработен от брокатен картон, а цветовете, от които можете да избирате, са: злато, сребро, розово, синьо.  ..

1.90

Аксесоар за снимки "Еднорог" с изрязани елементи

Аксесоар за снимки "Еднорог" с изрязани елементи - изработен е от брокатен картон, прикрепя се към дървена пръчка. Материал: картон Размери: 9/9 см. ..

2.20

Аксесоар за декорация - бебешко парти

Красив декоративен елемент, изработен от висококачествена гланцирана картонена основа в десен на точки - розов или син.Надписът върху бялата подложка е по желание. Фото пропсът е украсен с елегантна с..

1.90

Сет фото пропсове за бебешко парти

Нежен сет от фото пропсове, които ще украсят снимките от бебешкото парти - baby shower, парти за разкриване на пола или изписване на бебе. Сетът включва 4 фото пропса с различен дизайн. Материал: ..

7.00
Показва 1 до 28 от 28 (1 страници)