Аксесоар за снимки - брокатена корона с перли

Аксесоар за снимки - брокатена корона с перли

2.00лв
Модел: Ф-222301
Stock Instock

Overview

Аксесоар за снимки - корона, изработена от брокатен картон в златно, сребърно, розово или синьо, декорирана с перли. Короната може да бъде изработена и с изрязани елементи.  Накарайте гостите на Вашето парти да се забавляват, докато се снимат със ...

Аксесоар за снимки - корона, изработена от брокатен картон в златно, сребърно, розово или синьо, декорирана с перли. Короната може да бъде изработена и с изрязани елементи. 

Накарайте гостите на Вашето парти да се забавляват, докато се снимат със забавни фото пропсове.

Цената е за 1 брой фото пропс във форма на корона. 

Размери:

височина на пропса: 25 см.

 

Уважаеми клиенти,

от септември 2019 г. сайтът ни изпълнява функцията на електронен каталог. Това означава, че имате въможност да разглеждате продуктите, които изработваме, но нямате опцията да ги поръчвате директно. Постарали сме се да опишем всяка декорация максимално точно, с посочени размери, материали, от които е изработена, както и с уточнения на цената при различни вариации. 

В случай, че желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни ангажирате, за да изработим украса за Вашия празник или специален повод, или просто имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0898/ 566 994 или на електронната ни поща office@nestandartniidei.com.


"Нестандартни идеи" - готови сме да застанем до Вас в най-специалните Ви моменти!