Аксесоар за снимки - мустаци

Аксесоар за снимки - мустаци

0.80лв
Модел: Ф-222302
Stock Instock

Overview

Накарайте гостите Ви да се забавляват, докато се снимат със забавни фото пропсове. Елементът е двоен - с лице и гръб, като по този начин не се вижда мястото на залепване на пръчката.   Размери: височина на пропса: 20.5 см. размери на мустаци...

Накарайте гостите Ви да се забавляват, докато се снимат със забавни фото пропсове. Елементът е двоен - с лице и гръб, като по този начин не се вижда мястото на залепване на пръчката.  

Размери:

височина на пропса: 20.5 см.

размери на мустаците:11 / 3 см.

Уважаеми клиенти,

от септември 2019 г. сайтът ни изпълнява функцията на електронен каталог. Това означава, че имате въможност да разглеждате продуктите, които изработваме, но нямате опцията да ги поръчвате директно. Постарали сме се да опишем всяка декорация максимално точно, с посочени размери, материали, от които е изработена, както и с уточнения на цената при различни вариации. 

В случай, че желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни ангажирате, за да изработим украса за Вашия празник или специален повод, или просто имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0898/ 566 994 или на електронната ни поща office@nestandartniidei.com.


"Нестандартни идеи" - готови сме да застанем до Вас в най-специалните Ви моменти!