Аксесоар за снимки - пръстен с диамант от брокатен картон

Аксесоар за снимки - пръстен с диамант от брокатен картон

2.00лв
Модел: Ф-222312
Stock Instock

Overview

За моминско парти или сватба - украсете Вашите снимки с този елегантен фото пропс във формата на пръстен с диамант. Фото пропсът е изработен от брокатен картон, като можете да изберете между следните цветове: злато, сребро, розово, синьо.  ...

За моминско парти или сватба - украсете Вашите снимки с този елегантен фото пропс във формата на пръстен с диамант. Фото пропсът е изработен от брокатен картон, като можете да изберете между следните цветове: злато, сребро, розово, синьо. 

Уважаеми клиенти,

от септември 2019 г. сайтът ни изпълнява функцията на електронен каталог. Това означава, че имате въможност да разглеждате продуктите, които изработваме, но нямате опцията да ги поръчвате директно. Постарали сме се да опишем всяка декорация максимално точно, с посочени размери, материали, от които е изработена, както и с уточнения на цената при различни вариации. 

В случай, че желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни ангажирате, за да изработим украса за Вашия празник или специален повод, или просто имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0898/ 566 994 или на електронната ни поща office@nestandartniidei.com.


"Нестандартни идеи" - готови сме да застанем до Вас в най-специалните Ви моменти!