Аксесоар за снимки "Дъга"

Аксесоар за снимки "Дъга"

3.00лв
Модел: Ф-222313
Stock Instock

Overview

Един от основните символи на еднорога е дъгата - претворяваме я със свеж и цветен фото пропс. Дъгата не е принтирана - всеки цвят се изрязва отделно, за да се създаде тази интересна апликация.   ...

Един от основните символи на еднорога е дъгата - претворяваме я със свеж и цветен фото пропс. Дъгата не е принтирана - всеки цвят се изрязва отделно, за да се създаде тази интересна апликация.  

Уважаеми клиенти,

от септември 2019 г. сайтът ни изпълнява функцията на електронен каталог. Това означава, че имате въможност да разглеждате продуктите, които изработваме, но нямате опцията да ги поръчвате директно. Постарали сме се да опишем всяка декорация максимално точно, с посочени размери, материали, от които е изработена, както и с уточнения на цената при различни вариации. 

В случай, че желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни ангажирате, за да изработим украса за Вашия празник или специален повод, или просто имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0898/ 566 994 или на електронната ни поща office@nestandartniidei.com.


"Нестандартни идеи" - готови сме да застанем до Вас в най-специалните Ви моменти!