Надпис за рожден ден "Цар Лъв"

Надпис за рожден ден "Цар Лъв"

30.00лв
Модел: Н-226321
Stock Instock

Нестандартен надпис с любимите герои от филма "Цар Лъв".

Нестандартен надпис с любимите герои от филма "Цар Лъв". Всеки елемент е изработен от основа от твърд картон и е декориран с отделни повдигнати части, така че да се постигне триизмерен ефект. 


Цената е за надпис с 10 символа. В случай, че желаете надпис с по-малък или по-голям брой символи, изчислете цената, като разгледате менюто на продукта. Поради спецификата на шрифта, надписите могат да бъдат само на латиница.


Пример: Ако желаете да поръчате надпис с име, състоящо се от три букви, посочете в падащото меню опцията за символи "3 броя" и системата автоматично ще ви изчисли по-ниската цена.

Ако желаете да поръчате надпис, който се състои от 13 букви (Happy Birthday), посочете в падащото меню опцията за символи "15 броя" и системата автоматично ще ви изчисли по-високата цена.  


Материал:

картон

Размери:

18.5/14.5 см

Уважаеми клиенти,

от септември 2019 г. сайтът ни изпълнява функцията на електронен каталог. Това означава, че имате въможност да разглеждате продуктите, които изработваме, но нямате опцията да ги поръчвате директно. Постарали сме се да опишем всяка декорация максимално точно, с посочени размери, материали, от които е изработена, както и с уточнения на цената при различни вариации. 

В случай, че желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни ангажирате, за да изработим украса за Вашия празник или специален повод, или просто имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0898/ 566 994 или на електронната ни поща office@nestandartniidei.com.


"Нестандартни идеи" - готови сме да застанем до Вас в най-специалните Ви моменти!